Home Forums Vliegverwachting (Niet) vliegen in Coronatijd

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • Hans van Nieuwburg
    Deelnemer
    Aantal berichten: 7

    Beste leden,

    Het bestuur van PTN heeft na bestudering van de nieuwste Corona maatregelen besloten dat we geen realistische mogelijkheden meer zien om te vliegen zolang deze maatregelen van kracht zijn.
    Om te kunnen vliegen, zou dat georganiseerd moeten worden in groepjes van vier personen en daar zitten zoveel haken en ogen aan dat we dat als ondoenbaar beschouwen, nog los van de veiligheidsaspecten.
    Er zit dus niets anders op dan onze activiteiten volledig op te schorten totdat de maatregelen weer worden afgeschaald en we de ruimte krijgen om weer een verantwoord vliegbedrijf te organiseren.
    Dat alles spijt ons natuurlijk enorm, maar de maatregelen laten ons geen andere keuze. Als de situatie verandert komen we uiteraard weer ‘in de lucht’ (en hopen dat dat niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk zal zijn).
    Tot het zover is, hopen we dat iedereen gezond blijft en dat we elkaar na een versoepeling weer op de vertrouwde manier kunnen zien.
    En als iemand ideeën heeft voor een leuk en/of interessant on-line event (paragliding pub quiz?), dan zijn die natuurlijk welkom!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.