WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

 

INTRODUCTIEVLUCHT

Om nader kennis te maken met het schermvliegen kun je een introductieles boeken. Dit houdt in dat je samen met een ervaren tandempiloot aan een extra groot scherm de lucht in gaat om een vlucht te maken. Wil je ervaren of schermvliegen iets voor jou is, boek dan een instructieles, je vliegt dan 2x mee met een (hulp)instructeur aan een extra groot scherm en krijg je voor, tijdens en na deze vluchten instructie over het vliegen. Neem stevige schoenen mee met een grof zoolprofiel. Ben je hierdoor zo enthousiast geworden dat je zelf wilt leren vliegen? Dat kan ook!

Meld je bij ons aan voor een opleiding liervliegen, dat kan door het contactformulier in te vullen. Kijk het filmpje hiernaast en je ziet hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

GROEPEN

Voor groepen vanaf ongeveer 10 personen kunnen wij speciaal een avond of ochtend organiseren waarbij de groep een introductieles kan volgen.

KADOBON

Een leuk kado geven? Geef iemand dan een introductieles in de vorm van een kadobon. Stuur een mail naar kadobon@parasailingteam.nl. Vermeld je naam en adres en het aantal kadobonnen dat je wilt ontvangen in de mail. Maak separaat (aantal kadobonnen)x 30 euro over op NL06 INGB 0006 9330 84 t.n.v. Parasailing Team Nistelrode. Vergeet hierbij niet je naam en adres in de omschrijving te vermelden.

Zodra de betaling ontvangen is, wordt de kadobon per post naar u toegestuurd